Privat Bedrift Borettslag

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Samordnet kommunikasjon

Telefonitjenester over fibernettet

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

Én plattform. Uendelige muligheter

Med samordnet kommunikasjon fra GlobalConnect får du får du tilgang til et bredt spekter av kommunikasjonsløsninger, som er bundet sammen på tvers for å skape større fleksibilitet, bedre samarbeid og økt effektivitet. Til fordel for både dine medarbeidere og kunder.

Våre telefonitjenester

Enda bedre samarbeid med Microsoft Teams

Med taleintegrasjon (også kallet direct routing) i Microsoft Teams integrerer sømløst telefonitjenester inn i bedriftens samhandlingsplattform – Microsoft Teams – og lar de ansatte ringe og motta telefonsamtaler, både interne og eksterne, via samme plattform. De ansatte slipper å forholde seg til flere telefonitjenester og får en betydelig mer effektiv arbeidsdag.

Taleintegrasjon i Microsoft Teams gjør det mulig å ringe og besvare telefonsamtaler direkte i Microsoft Teams. Du kan også sette samtaler på vent eller over til en annen kollega samt gjennomføre telefon- og videokonferanser. I tillegg støtter tjenesten telefonsvarer og samtalehistorikk.

Med taleintegrasjon i Microsoft Teams hjelper vi deg å flytte dine telefonnumre ut i skyen, slik at du kan få fullt utbytte av din løsning.

Største delen av dagens telefonitjenester er basert på gammel teknologi. I takt med at den fases ut til fordel for fibernettet må telefonien følge med.

GlobalConnect hjelper din bedrift videre med telefoni via fibernettet, enten gjennom en eksisterende eller nyopprettet linje. Du beholder samme telefonnummer, og du kan beholde din gamle telefonsentral, selv om vi anbefaler at du skaffer en ny. Eldre sentraler er dyre og komplekse å vedlikeholde, og det er mange fordeler ved å implementere en moderne løsning.

En SIP Trunk-løsning til din virksomhets telefonisystem benytter den eksisterende IT-infrastrukturen til å etablere en forbindelse mellom anlegget og det offentlige telefonnettet.  Det reduserer både kompleksiteten og dine utgifter ved å fjerne overflødige kostnader til ISDN-kretsløpet. Sist, men ikke minst, minsker det dine samtalstakster vesentlig.

SIP Trunk til Skype for Business

Vi tilbyr også SIP Trunk-løsninger til Skype for Business, som baserer seg på din virksomhets eksisterende IT-infrastruktur og derfor ikke trenger en fysisk installasjon i ditt eller teleselskapets nettverk. Det innebærer at du enkelt kan koble sammen avdelinger på andre adresser gjennom å integrere dem i samme løsning.

Private Branch Exchange-tjenesten fra GlobalConnect er en webbasert telefonsentral levert via din eksisterende fiberlinje fra GlobalConnect. Telefonene kobles direkte på nettet, og du har ikke behov for noe ekstrautstyr.

Den webbaserte sentralen er enkel å bruke, og alle medarbeidere representeres med hver sin knapp som viser deres aktuelle status. Løsningen byr på mange funksjoner:

  • Komplett telefonsentral
  • Kompatibel med både Mac, PC, smartphone og tablet
  • Støtter både tale- og videooppringing samt telefon- og videokonferanse
  • Enkel fraværshåndtering
  • Velkomstmeldinger og beskjed om åpningstider
  • Mulighet for kø

I takt med at din virksomhet vokser, blir det ofte nødvendig å etablere en lokal tilstedeværelse i utenlandske markeder. Med internasjonale telefonnumre kan du enkelt sette opp utenlandske numre, som skal inngå i virksomhetens samlede løsning for samordnet kommunikasjon, som for eksempel Skype for Business. Alternativt tilbyr vi også viderekobling av internasjonale numre til hvilket som helst annet nummer.

Vil du vite mer om våre løsninger innen samordnet kommunikasjon?

Ring oss på telefon 38 99 01 18 eller fyll ut kontaktskjemaet under så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.