Privat Bedrift Borettslag

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Moderne og stabilt bredbånd

Med trådløst bredbånd får din bedrift rask og stabil tilgang til internett via mobilnettet – en perfekt løsning der fiber ikke er tilgjengelig.

Spørsmål og svar

Trådløst bredbånd (også kallet fast mobil aksess, FWA, eller fast mobilt bredbånd) er en teknologi som gir tilgang til internett via mobilnettet og en fastmontert utendørs antenne som er låst slik at den kun virker på bedriftens adresse.

Den fastmonterte antennen sørger for god og stabil nett-tilgang og raske hastigheter. Vår antenne støtter både 4G- og 5G-signaler slik at din bedrift er sikret raskest mulig tilgjengelige hastighet.

GlobalConnect tilbyr abonnementer med forskjellige hastighetsalternativer og en fast datamengde som i de aller fleste tilfeller er mer enn nok til å dekke bedriftens behov for dataoverføring, stabil tilgang til skytjenester, videomøter, IP-telefoni og andre kontorapplikasjoner.

Kontakt oss for ditt tilbud.

Nei, trådløst bredbånd er ikke det samme som mobilt bredbånd. Begge løsningene benytter seg av mobilnettet for å gi deg tilgang til internett, men med trådløst bredbånd er du sikret en raskere og mer stabil løsning gjennom den fastmonterte utendørsantennen som plasseres med tanke på best mulig signalmottak.

Hvis bedriften i dag har en eldre internettforbindelse levert over kobbernettet (xDSL) finnes det flere alternativer. Internett via fiber er en moderne og fremtidsrettet løsning som er overlegen dagens xDSL bredbånd med hensyn til hastighet, sikkerhet og stabilitet. Fiber gjør det også enkelt å skalere opp eller ned hastigheten avhengig av bedriftens behov.

Trådløst bredbånd kan imidlertid være et godt alternativ i de områder der fiber ikke er tilgjengelig og vil i mange tilfeller oppleves som både raskere og mer stabilt sammenlignet med xDSL.

Ønsker din bedrift et tilbud på trådløst bredbånd?

Ring oss på telefon 38 99 01 18 eller fyll ut kontaktskjemaet under så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.