Privat Bedrift Borettslag

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Beskytt virksomhetens nettverk mot cybertrusler

Beskytt bedriften med vår skybaserte sikkerhetsløsning. Brannmur for bedrift kontrollerer informasjonen som sendes inn og ut fra bedriften, og stopper uautoriserte tilkoblinger som kan være skadelige for nettverket.

Mangelfull IT-sikkerhet kan få alvorlige konsekvenser. Det kan ramme din bedrift økonomisk, legge beslag på interne ressurser og svekke inntjeningen. Brannmurens rolle er vesentlig for å sikre trafikken inn og ut fra bedriften. Vår skybaserte brannmurtjeneste beskytter effektivt virksomhetens private nettverk mot malware, ransomware og andre cybertrusler. Brannmuren fungerer som et viktig førstelinjeforsvar som til en hver tid blokkerer trafikk i henhold til bedriftens gjeldende sikkerhetspolicy.

Nettsentrisk brannmur som skytjeneste

For mange virksomheter er håndtering av cybersikkerhet stadig mer komplisert og vanskelig å forholde seg til. Disse utfordringene løses i stor grad med en aktivt driftet brannmurløsning fra GlobalConnect. Her leveres sikkerheten som en skybasert tjeneste, og din virksomhet slipper å investere i kostbar maskinvare, egen programvare og egne driftsressurser.

Stol på vår ekspertise

Med et uoversiktlig trusselbilde og en økning i angrep på norske bedrifter, er det ikke nok å stole på teknologi alene. Det er essensielt å ha tilgang til den riktige kompetansen for å beskytte seg mot trusler. GlobalConnect har et eget operativt fagmiljø som jobber dedikert med å beskytte forretningskritisk infrastruktur og ivareta din virksomhets sikkerhetspolicy.

Vil du vite mer om vår brannmurløsning?

Ring oss på telefon 38 99 01 18 eller fyll ut kontaktskjemaet under så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.