Privat Bedrift Borettslag

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Én boks. Mange fordeler.

Med SmartFiber fra GlobalConnect får du fiber, WiFi og sikkerhet i én pakke – raskt på plass.

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

SmartFiber fra GlobalConnect gir din bedrift en komplett nettverksløsning som gir deg en sikker og forutsigbar hverdag – den perfekte løsningen for mindre virksomheter.

Med SmartFiber fra GlobalConnect får du og din bedrift den raskeste internettforbindelsen på markedet, med en komplett nettverksløsning som gir deg en sikker, enkel og trådløs hverdag. En løsning som bare fungerer og som blir oppdatert automatisk.

Smart løsning for en travel hverdag

Med SmartFiber fra GlobalConnect får du og din bedrift den raskeste internettforbindelsen på markedet, med en komplett nettverksløsning som gir en enkel og trådløs hverdag hvor tingene bare virker og bliver oppdatert automatisk. Alt i én boks, inkludert gjestenettverk, automatisk oppdatert firewall og en 4G-forbindelse som slår automatisk inn om uhell skulle inntreffe og fiberen går ned.

Én boks. Enkelt oppsett. Mange fordeler

Med SmartFiber får du én boks som håndterer lokalt trådløst nettverk, alle dine nettverkstjenester og som kan koble lokalkontorer og filialer sikkert sammen.
På den måten får du en hverdag uten IT-bekymringer. Vi sørger for all funksjonalitet alltid er oppdatert – helt uten oppgraderinger av hardware eller fysisk vedlikehold.

En nettverksløsning som bare kjører

I stedet for på å bekymre deg for IT-problemer, kan du bruke tiden og tankene dine på å videreutvikle forretningen.
Oppgrader din virksomhet med SmartFiber fra GlobalConnect og oppdag alle fordelene med morgendagens nettverksløsning.
Fast kontaktperson, én boks, én leverandør. Helt enkelt. Dessuten er SmartFiber innstilt for å prioritere forretningskritiske programmer og applikasjoner.

Sjekk om din bedrift kan få SmartFiber

Vil du også ha en enklere og sikrere hverdag med en komplett og fremtidssikret nettverksløsning? Skriv inn ditt firmanavn eller organisasjonsnummer og sjekk om din bedrift kan få SmartFiber.

Jeg vil ha et tilbud på SmartFiber

Vil du vite mer om fordelene med et fremtidssikret nettverk, eller ønsker du å bestille SmartFiber? Ring oss på telefon 38 99 01 18 eller fyll ut kontaktskjemaet under så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.