Privat Bedrift Borettslag

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Med Microsoft Operator Connect fra GlobalConnect integrerer du telefoni i ditt eksisterende Microsoft Teams-miljø og åpner for nye muligheter for fleksibel, sikker og effektiv kommunikasjon. Microsoft Operator Connect gir deg muligheten til å bruke Teams som ditt telefonsystem. Gjennom en sikker og direkte tilkobling til Microsoft via GlobalConnects sikre nettverk gir Operator Connect muligheten til å ringe høykvalitets anrop til det offentlige telefonnettet.

Fordeler med Microsoft Operator Connect fra GlobalConnect

  • Bruk GlobalConnects nettverk for all din kommunikasjon, sikkert.
  • Strømlinjeform administrasjon og støtte for all din kommunikasjon.
  • Gjør Microsoft Teams til ditt kontaktsenter.
  • Benytt en plattform, Microsoft Teams, for all din kommunikasjon.
  • Direkte tilkobling til Microsoft Cloud med full redundans.
  • Dine eksisterende telefonnumre følger med over til deres nye løsning.

Q&A

Alle Microsoft 365-pakker tilbyr muligheten for Microsoft Teams-brukere å ringe samtaler innenfor Teams-løsningen via VoIP. For å kunne ringe samtaler til og fra det faste telefonnettet, trenger du spesifikke lisenser. Operator Connect tilbyr en funksjon for å bære stemmesamtaler til det offentlige telenettet via sikre kanaler. For Operator Connect trenger du Microsoft Teams med E1- eller E3-lisens sammen med Phone System-tillegg, eller E5-lisens. Disse vil tillate deg å ringe sømløst til det offentlige telenettet fra Microsoft Teams.

Direct Routing gir deg fleksibiliteten til å integrere din eksisterende telefoniløsning med Microsoft Teams. Det tillater også integrasjon av flere andre kritiske kommunikasjonsfunksjoner, som for eksempel Session Border Controller-teknologi og funksjoner for callcenter.

Sammenlignet med Operator Connect gir Direct Routing noe mer fleksibilitet, noe som gjør det til et utmerket valg for tredjeparts integrasjoner, nettverksjustering eller komplekse og strengt regulerte miljøer.

Operator Connect er et enkelt tredjealternativ å velge når dere bestemmer dere for å flytte til Teams. Operator Connect lar administratorer enkelt logge inn på administrasjonskontoen sin, velge en tjenesteleverandør og administrere telefonnumre når som helst.

Operator Connect fungerer best for organisasjoner uten komplekse krav og som er villige til å gi avkall på fleksibiliteten i Direct Routing til fordel for enkelhet.

I venstre meny i navigasjonsvinduet i Teams Admin Center, gå til VOICE, Operator Connect, og velg GlobalConnect fra operatøroversikten.

I dette trinnet vil du bli ført til godkjennelsessiden der du velger hvilke land og tjenester som passer dine behov. Du blir bedt om å legge til kontaktinformasjonen din og akseptere GDPR-informasjonen før du kan legge til GlobalConnect som din operatør.

Du må deretter velge “Legg til som min operatør” for å lagre.

Ønsker dere å skaffe Microsoft Operator Connect?

Ring oss på 38 99 01 18 eller fyll ut kontaktskjemaet under så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.