Privat Bedrift Borettslag

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Nettverksløsninger for hotell og restaurant

Innfri gjestenes stadig økende forventninger til digitale løsninger

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

Grunnmuren for knirkefrie digitale løsninger

For aktører innen servicesektoren, enten det er hoteller eller restauranter, handler alt om å gjøre gjestene fornøyde. Og gjestene har helt andre forventninger til digitale løsninger nå enn for bare få år tilbake. Ikke bare skal løsninger for booking på nett fungere knirkefritt. Gjestene forventer også løsninger for å se menyene på mobilen, eller å bestille mat og drikke via en QR-kode på bordet og betale med valgfri betalingsløsning. WiFi må fungere knirkefritt og være enkelt å koble seg på, og Netflix må fungere på rommet. For kunden er de digitale løsningene viktig for hele kundereisen, men løsningene må også fungere for de ansatte, som har høye forventninger til at alt til enhver tid virker som det skal.

Grunnmuren for disse digitale løsningene er en sikker og stabil nettverksløsning, som har kapasiteten og båndbredden til å innfri gjestenes forventninger. GlobalConnect leverer skalerbare løsninger som passer servicesektorens behov, og er fleksible med å tilpasse løsningen etter hvordan disse behovene endrer seg over tid. La oss hjelpe deg med å sette forutsigbar og fleksibel IT-drift som støtter virksomhetens ambisjoner om å gjøre gjestene fornøyde. Fra fiber til sky, koblet sammen i én løsning kan du forholde deg til én leverandør som tar ansvar for hele IKT-verdikjeden.

Med digitale løsninger på menyen

Når digitale løsninger er en så tydelig ingrediens – i alt fra booking og bestilling til kundeklubb – for konseptet, må restaurantkjeden Pincho Nation ha det aller beste innen managed ende-til-ende-løsninger.

Takeaway ble redningen for mange restauranter under pandemien

I en hverdag som var preget av strenge restriksjoner og anbefalinger om å holde seg hjemme, gikk etterspørselen etter hjemlevering av diverse varer og tjenester i taket. Just Eat er en takeaway-plattform hvor du som kunde kan bestille mat fra over 800 restauranter på landsbasis.

Vil du vite mer om våre løsninger for servicebransjen?

Vi står klare for å gi deg råd for hvordan du best mulig ivaretar IT-infrastrukturen til din virksomhet. Fyll ut kontaktinformasjonen din under, eller ring oss på 38 99 01 18, så hører du snarlig fra oss.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.