Privat Bedrift Borettslag

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Colocation i datasenter

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

Det sikreste hjemmet – til dine viktigste data

Din virksomhets data er forretningskritiske og fortjener størst mulig oppmerksomhet. Ikke gjør den jobben selv. Bruk tiden, energien og pengene på din kjernevirksomhet – og la oss ta ansvaret for dine data og tekniske løsninger. Som en ledende nordisk leverandør av colocation-tjenester har vi 15 års erfaring og 27.000 toppsikrede m2 datasenter i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland. Hos GlobalConnect er dine virksomhetskritiske data i beste mulige hender – døgnet rundt.

Colocation-tjenester

Å miste data er enhver virksomhets verste mareritt. Man mister ikke kun data – man mister også omsetning og omdømme. Driftssikkerhet er avgjørende i vårt arbeid med dine data. Strømbrudd, force majeure-hendelser og IT-kriminalitet har vi 100% kontroll på – slik at du kan føle deg helt trygg.

GlobalConnects datasentre lar deg plassere dine IT-løsninger et sted som lever opp til alle dine sikkerhetsmessige krav. Det gir en tryggere hverdag og ro i kroppen hva gjelder virksomhetens viktigste verdier.

Alle våre datasenter er utstyrt med:

  • Redundant dieselgenerator, som slår inn i tilfelle av strømbrudd
  • Brannsikring (aspirasjonsanlegg og Inergen/Argonite)
  • Redundant kjøleanlegg
  • Avbruddsfri strømforsyning
  • Fysisk overvåking gjennom en rekke alarmer og sensorer
  • Adgangskontroll (eksempelvis personlige adgangskort, fingerscannere og koder)
  • Videoovervåking

Vi vet at det krever mye tillit å plassere dine kritiske data utenfor virksomheten. Derfor arbeider vi kontinuerlig med å oppnå høyest mulig sikkerhet i alle våre datasentre.

Med innplassering i et av våre datasentre tilbyr vi overvåkning døgnet rundt fra vårt Network Operations Center på Fornebu.

Vi arbeider ut i fra standardene ISAE 3432 og ISO 27001, ISO 9001 og ISO 22301. Samtidig har vi klare beredskapsplaner og arbeider løpende med krisehåndtering for alltid å være i fremkant. Det er din garant for optimal datasikkerhet og vårt løfte om at dine data alltid er i gode hender.

Vi kan levere direkte forbindelser fra våre datasenter til for eksempel Microsoft Azure og Amazon Web Services, så dine applikasjoner alltid kjører optimalt. Forbindelsen går fra ditt private nettverk via globale trafikkpunkter i London, Amsterdam og Frankfurt – og fordi det går utenom internettet, er ytelse og sikkerhet i absolutt toppklasse.

Datasentre bruker mye energi, og derfor arbeider vi systematisk med å minske CO2-påvirkningen fra våre datasentre.

Vi arbeider blant annet med “grønn nedkjøling” i våre datasentre gjennom frikjølingsanlegg hvor vi i vinterhalvåret benytter uteluften til å nedkjøle sentrene – og derigjennom oppnår et lavere energiforbruk.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.