Privat Bedrift Borettslag

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

SmartConnect fra GlobalConnect

Én løsning. Hele ansvaret.

Nettverk- og IT-løsninger blir stadig mer sammenfiltrede og komplekse, noe som resulterer i utallige søvnløse netter for IT-avdelingen. Det er derfor vi har laget SmartConnect – en sømløs og håndterbar alt-i-ett-løsning som samler alle nettverksprodukter under ett tak, og sørger for at de fungerer sømløst sammen på en sikker og beskyttet måte. Det som tidligere krevde forskjellige leverandører, tjenester, portaler, prisplaner, hardware og interne eksperter, finnes nå i én enkelt ende-til-ende-løsning fra GlobalConnect.

 

Dette får du med SmartConnect

I løsningen ligger blant annet SD-WAN som kobler sammen dine lokasjoner og skytjenester i et privat og sikkert nettverksmiljø, og Managed LAN & WiFI for trådløse og trygge lokale nettverk. Dessuten får du fullt overblikk over alt som ligger i din bedrifts nettbruk i en markedsledende portal.

Du kan starte i det små, bruke ett eller noen få produkter i SmartConnect-porteføljen, og deretter skreddersy oppsettet og bygge videre på dette for å få alle fordelene i den fulle SmartConnect-opplevelsen. Med SmartConnect fra GlobalConnect trenger du aldri å bekymre deg for hvem som håndterer hva, vel vitende om at du har et fremtidssikret oppsett for dagens og morgendagens behov.

 

 

Alt på ett sted

Et fragmentert IT-landskap er forbundet med en høy risiko for feil, teknisk gjeld, dårlig integrasjon mellom systemer, uforutsigbarhet og huller i den samlede infrastrukturen. Vi samler alle komponenter i virksomhetens digitale infrastruktur i ett sammenhengende økosystem. Vi rådgir dere om den beste løsningen, og vi tar hele ansvaret. Fra implementering til drift. Fra ende til ende.

Med GlobalConnect får dere én leverandør, én kontrakt og ett kontaktpunkt.

Full kontroll

Vi overvåker dine løsninger, nett og aksesspunkter og varsler deg om vi ser et problem – og begynner feilretting med en gang. Vår lokale dedikerte support og servicedesk er bemannet 24/7, 365 dager i året. Gjennom våre enkle digitale løsninger har du alltid selv kontroll på ditt eget nettverk, og kan bestille oppgraderinger eller nye lokasjoner ved behov.

Med SmartConnect fra GlobalConnect er du alltid dekket.

Perfekt sikret

Sikkerhet er integrert i alle aspekter av organisasjonen og de tjenester vi leverer. Vår baseline for sikkerhet ligger høyt. Om du som kunde er en statlig aktør med høye sikkerhetskrav eller en liten familiebedrift, vil baseline være den samme. Vårt tette samarbeid med norske sikkerhetsmyndigheter og andre samfunnskritiske aktører gjør oss i stand til å forebygge og agere på endringer i trusselbildet.

Med SmartConnect fra GlobalConnect er nettverket ditt perfekt sikret. Allitd.

Har bedriften din en god nok nettverksstrategi?

Mange bedrifter sliter kanskje med nettet. Det kan være dårlig butikk.

– Uten et godt nettverk er det mye som ville blitt veldig tungvint, sier Frode Larsen, IT-direktør i Power.

Se hvordan GlobalConnect hjalp Power med å  etablere en nettverksstrategi både for å dekke behovet deres i dag og møte nettverksbehovene i fremtiden.

Med GlobalConnect får du alltid

  • Dedikerte og erfarne eksperter, som hjelper deg med å ta de smarte beslutningene, og de beste løsningene for den bedrifts behov.
  • Proaktiv og responsivt tankesett – vi vil ta kontakt når vi ser muligheter, forbedringsområder eller bare for å sjekke inn. Og vi setter vår stolthet i å være raske til å svare, gitt det viktige ansvaret vi har.
  • De nyeste og beste teknologiske løsningene – for å gjøre hverdagen enklere, og ting fungerer som de skal I dag og i morgen.
  • Sikret og overvåket – vi overvåker hele tiden hele økosystemet for ditt nettverk – fra fiberen i bakken til skyen og alle punkter i mellom, og sørger for at ingenting går tapt og at inntrengere holder seg utenfor.
  • Kunden i fokus - La oss ta ansvar for din virksomhets digitale reise, slik at du kan konsentrere deg om andre ting enn å optimalisere nettverket.

Vil du vite mer om SmartConnect, og hvordan GlobalConnect kan hjelpe din bedrift?

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.