Privat Bedrift Borettslag

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

IT-sikkerhet for din bedrift

Løsninger som gir ro til å fokusere på bedriften.

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

Din allierte i kampen mot cybertrusler

Cyberkriminelle går typisk etter virksomhetens svakeste punkt, og angrepene antar stadig nye former. Med et uoversiktlig trusselbilde, og en økning i målrettede angrep mot norske bedrifter, er det ikke nok å stole på teknologien alene.  Det kreves innsikt og erfaring for å ligge i forkant – og en sterk beredskap – hvis du skal klare å stoppe angrep i tide og minimere skadene.

I GlobalConnect har vi mange års erfaring med å levere tjenester til private og offentlige kunder med ekstra høye krav til IT-sikkerhet, noe som har gjort operasjonell sikkerhet til en del av vårt DNA. Vi har en egen dedikert sikkerhetsorganisasjon som sørger for å til enhver tid beskytte forretningskritisk infrastruktur og ivareta din virksomhets sikkerhetspolicy. Våre tjenester for IT-sikkerhet er tilpasset dine krav til kvalitet og oppetid, slik at dine data, din infrastruktur – og ikke minst din bedrift – er best mulig beskyttet.

Våre sikkerhetstjenester

Med et uoversiktlig trusselbilde, og en økning i målrettede angrep mot norske bedrifter, er det ikke nok å stole teknologien alene. Tilgang på kvalifiserte ressurser blir enda viktigere.

GlobalConnect har en egen dedikert sikkerhetsorganisasjon som leverer sikkerhet som en tjeneste for å beskytte forretningskritisk infrastruktur og ivareta virksomhetens sikkerhetspolicy.

SafeSurf er en tjeneste som beskytter brukere og systemer fra å komme i kontakt med skadelige nettsteder som inneholder virus eller brukes til svindelforsøk, såkalt phishing. Når tjenesten er aktivert blokkerer den automatisk tilgang til skadelige sider og domener, og sender brukeren videre til en sikker side.

Kunder av GlobalConnect får nå SafeSurf inkludert i sitt abonnement – helt kostnadsfritt.

Les mer om SafeSurf

Brannmurtjenesten vår beskytter virksomhetens private nett mot trusler som Malware, Ransomware og annen fiendtlig trafikk fra internett. Den fungerer som et filter og blokkerer trafikk i henhold til bedriftens gjeldende sikkerhetspolicy.

Tjenesten settes opp i samarbeid mellom GlobalConnect og deg som kunde. Vi definerer sammen et tilpasset regelsett som trafikken sjekkes i henhold til.

Les mer om nettsentrisk brannmur

DDoS er nøye koordinerte angrep der det sendes store mengder data til server eller nettelement som medfører at legitim trafikk ikke kommer gjennom. Angrepene resulterer i at virksomhetene blir slått ut i timer eller dager og kan påføre bedriften store økonomiske tap og negativt omdømme.

GlobalConnect sin løsning hindrer DDoS-angrep rettet mot dine tjenester og sikrer tilgjengelighet for dine ansatte og kunder.

Les mer om DDoS-beskyttelse

Tidligere gikk IT-kriminelle ofte etter selskapenes primære data, men i dag har backupfiler blitt et åpenbart mål for ransomware-angrep. Mangelen på sikkerhet og fraværet av riktige sikkerhetskopieringsprogrammer gjør sikkerhetskopifiler til en lett tilgjengelig aksessdør, og når hackere har tilgang til backupfilene, kan de slette alle dataene dine.

Med Veeam Cloud Connect kan du være sikker på at dine data – og din forretning – alltid er i trygge hender.

Trusler og Trender 2021, er en årlig rapport som beskriver trusselbildet for enkeltpersoner og små- og mellomstore virksomheter. Kilde: NorSIS (Norsk senter for informasjonssikring)

Grunnprinsipper for IKT-sikkerhet definerer et sett med prinsipper og underliggende tiltak for å beskytte informasjonssystemer mot uautorisert tilgang, skade eller misbruk. Kilde: NSM (Nasjonal sikkerhetsmyndighet)

Vil du vite mer om våre løsninger innen IT-sikkerhet for bedrifter?

Ring oss på telefon 38 99 01 18 eller fyll ut kontaktskjemaet under så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.