Privat Bedrift Borettslag

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Enkelt, raskt og stabilt driftet nettverk - LAN og Wifi som tjeneste for bedrifter

Hva er et driftet nettverk for bedrifter?

Et driftet nettverk for bedrifter innebærer at en ekstern leverandør tar ansvar for administrasjon, overvåking, vedlikehold og sikkerhet av nettverket ditt. Dette inkluderer ofte både LAN og WiFi, og løsningen skreddersys for å møte virksomhetens spesifikke behov. En slik løsning, ofte omtalt som “WiFi som tjeneste”, «nettverk som tjeneste» eller “driftet LAN”, gir bedriften din muligheten til å fokusere på kjernevirksomheten uten å bekymre deg for tekniske problemer knyttet til nettverket.
Med tjenester som Managed LAN & WiFi får du akkurat dette, sikkerhet og forutsigbarhet gjennom et fullstendig og stabilt driftet nettverk.

Mange bedrifter ser nå verdien i å gå over til Managed LAN & Wifi, altså driftet nettverk og nettverk som tjeneste, på grunn av den økte fleksibiliteten, sikkerheten og de forutsigbare kostnadene.


Hvorfor bør du velge driftet nettverk?

Sikker LAN-tjeneste for bedrifter

Med en administrert og driftet løsning som Managed LAN & Wifi er nettverket ditt sikret gjennom flere lag av beskyttelse, inkludert avanserte brannmurer og regelmessige sikkerhetsoppdateringer. Dette fører til en kraftig reduksjon i risikoen for cyberangrep og datainnbrudd, noe som er spesielt viktig for bedrifter som håndterer sensitiv informasjon.

Forutsigbare kostnader

En driftet nettverksløsning gir faste, forutsigbare kostnader, noe som gjør det enklere å budsjettere. Bedrifter slipper store engangsinvesteringer i maskinvare og får i stedet en transparent prismodell som inkluderer både utstyr og vedlikehold. Det betyr at du kan benytte deg av WiFi og LAN uten å måtte investere store summer.

Skalerbarhet og fleksibilitet

Behovene til en bedrift kan endre seg raskt, og med en administrert løsning kan nettverket enkelt skaleres opp eller ned etter behov. Dette gir bedrifter muligheten til å vokse uten å måtte bekymre seg for nettverkskapasiteten. Skalerbarheten og fleksibiliteten gjelder hele nettverket, det vil si både LAN og Wifi kan skaleres basert på bedriftens behov.

Enkel administrasjon

Med driftet nettverk som Managed LAN & WiFi, har bedrifter ofte tilgang til en nettverksportal som gir full oversikt over nettverkets ytelse. Her kan man enkelt overvåke bruk, identifisere flaskehalser, og tilpasse innstillinger uten behov for teknisk ekspertise internt.

Full ekspertstøtte

En av de største fordelene med driftet nettverk for bedrifter er den kontinuerlige støtten fra et team av eksperter. Dette sikrer at eventuelle problemer blir håndtert proaktivt, ofte før de påvirker driften din. Med andre ord sørger en driftet Wifi-tjeneste/LAN-tjeneste for at du ikke trenger å bekymre deg for problemer med nettverket, da et eksternt støtteapparat tar seg av problemhåndteringen.


La GlobalConnect ta ansvar for nettverket ditt

Med Managed LAN & WiFi fra GlobalConnect får du en komplett nettverksløsning som gir deg mer enn bare pålitelig tilkobling.
Nettverksløsningen sørger for at din bedrift har et sikkert, stabilt og høyytelses lokalt nettverk uten behov for store investeringer i utstyr eller IT-kompetanse.

Les guiden vår for å få enda bedre innsikt, eller ta kontakt med oss for en hyggelig prat!

Fyll ut skjemaet så hører du snart fra oss

Husk at: Som en ledende leverandør i Nord-Europa, tar vi fullt ansvar for alt fra planlegging til drift, med proaktiv overvåking døgnet rundt. Vår fremtidssikrede løsning støtter de nyeste teknologiene, som WiFi6 og IoT, og gir deg direkte tilgang til ekspertkompetanse!

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.