Privat Bedrift Borettslag

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Om en hacker skulle klare å komme gjennom din perimetersikring, vil vi oppdage, identifisere og lage en handlinsgplan for løsning på under én time

Hver dag oppdages det mer enn 560.000 nye malware-virus. Da er det ingen overraskelse at alarmklokkene i mange bedrifter ringer konstant, noe som kan føre til overbelastnng, og at advarslene over tid kan føre til farlig likegyldighet og uforsiktighet.

Med vår nye sikkerhetsovervåkningstjeneste (Managed Detection & Response) tar vi oss av alle alarmene for deg, identifiserer farene og adresserer problemene deretter, og sikrer nettverks- og forretningskritiske data slik at du kan bruke tiden og ressursene dine til det du kan best.

En handlingsplan på 60 minutter - Det er verdensrekord

Om en uvedkommende skulle klare å komme seg gjennom dine sikkerhetsparametre, kommer vi til å oppdage det, indentifisere trusselen og lage en handlingsplan for å løse problemet – på under 60 minutter! Vi har grunn til å tro at det er den raskeste garanterte responsen i verden! Dét er noe vi er stolte av.

60

sekunder trenger vi for å avsløre trusselen

10

minutter trenger vi for å identifiserer trusselen

60

minutter tar det for oss å komme opp med en handlingsplan for løsning

Managed Detection & Response (MDR) er en del av vårt SmartConnect-portefølje

Når du kjøper vår tjeneste kan du kjøpe den som en individuell løsning, men du kan også kjøpe Managed Detection & Response-tjenesten som en del av sikkerhetsporteføljen i vår totalløsning SmartConnect. Det gir noen ekslusive fordeler. Vennligst bruk kontaktinformasjonen nederst på denne siden for å kontakte oss om vårt pakketilbud. Du kan lese om SmartConnect ved å velge knappen nedenfor.

Vil du vite mer om Managed Detection & Response-tjenesten?

Ring oss på 08150 eller fyll i skjemaet under, så tar vi kontakt så snart som mulig.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.