Privat Bedrift Borettslag

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Hva er backupplanen din? Beskytt virksomhetens data med Veeam® Cloud Connect ™

Tidligere gikk IT-kriminelle ofte etter selskapenes primære data, men i dag har backupfiler blitt et åpenbart mål for ransomware-angrep. Mangelen på sikkerhet og fraværet av riktige sikkerhetskopieringsprogrammer gjør sikkerhetskopifiler til en lett tilgjengelig aksessdør, og når hackere har tilgang til backupfilene, kan de slette alle dataene dine.

Vil du vite mer om beskyttelse og backupløsningen vår?

25

prosent av alle selskap i Nord-Europa har blitt rammet av et ransomware-angrep

131

milliarder anslås ransomware-angrep å koste over hele verden innen 2021

11

sekunders mellomrom mellom hvert ransomware-angrep anslås å finne sted i 2021, en økning fra hvert 14. sekund i 2019

Beskyttelse med Insider Protection

Ransomware er en av de vanligste typene angrep mot nordeuropeiske selskaper. Faktisk har hvert fjerde selskap blitt rammet av et ransomware-angrep, så behovet for bedre sikkerhetskopiering er tydelig.

Ransomware påvirker både lommeboken, ordreboken og selskapets omdømme. Insider Protection gir utvidet beskyttelse mot ransomware (sikkerhetskopiering og gjenoppretting) gjennom tre smarte trinn, som du kan se i illustrasjonen nedenfor.

Bedre beskyttelse med Veeam Cloud Connect

Hvis du allerede bruker Veeam Backup & Replication, kan du enkelt oppgradere til Veeam Cloud Connect og få sikker beskyttelse av sikkerhetskopidataene dine med Insider Protection fra GlobalConnect.

Cloud Connect gjør det mulig å sende data fra Veeam Backup & Replication-installasjonen til GlobalConnect, der de alltid er i trygge hender. Og med Insider Protection, vår kraftige løsning for sikkerhetskopiering og gjenoppretting, får du utvidet beskyttelse mot ransomware-angrep.

Nedtellingen til bedre beskyttelse starter her

Løsningen er basert på best practice-strategien “3-2-1 backup”, som sprer dataene dine på minimum tre plattformer. Du lagrer to eksemplarer lokalt i selskapet, og det tredje på en sikker offsite-plattform via Veeam Cloud Connect – i et av GlobalConnects sikre datasentre.

På den måten er sikkerhetskopidataene dine sikre hvis virksomheten din påvirkes av f.eks. brann eller flom, og de er godt beskyttet mot ransomware-angrep gjennom effektiv programvare for sikkerhetskopiering.

Vil du vite mer om backupløsningen vår?

Ring oss på 38 99 01 18 eller fyll ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.