Privat Bedrift Borettslag

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Presse / Møller Mobility Group girer opp med GlobalConnect

Møller Mobility Group, som er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum, har valgt GlobalConnect som langsiktig samarbeidspartner, og for å transformere selskapets digitale infrastruktur og tjenesteportefølje på nettverksområdet.

 

Møller Mobility Group er markedsledende innen import, salg, service og finansiering av Volkswagen, Volkswagen Nyttekjøretøy, Audi, Škoda, SEAT og CUPRA. Konsernet er Nordens største bilvirksomhet med en samlet omsetning på nær 40 milliarder kroner og om lag 4400 medarbeidere.

 

GlobalConnect skal oppgradere den digitale nettverksinfrastrukturen i hele Møller Mobility Group fra dagens IP-VPN-løsning til SD-WAN og managed LAN og WiFi på 145 lokasjoner i Norge, Sverige og de baltiske landene. Mens GlobalConnect også tidligere har vært leverandør av nettverkstjenester for Møller i Norge og Sverige, er Baltikum et nytt tillegg.

 

– Vi synes det er veldig spennende at Møller Mobility Group (MMG) nå virkelig girer opp sin digitale infrastruktur. MMG er et godt eksempel på det å samle alle sine nettverksbehov under det vi kaller SmartConnect, som er en bred portefølje av smarte og sikre tjenester som forenkler og forbedrer bedriftens nettverk. Med overgangen fra IP-VPN til SD-WAN og managed LAN & WiFi setter MMG inn et helt nytt gir, og går fra tradisjonell nettverksteknologi til en moderne og fremtidssikret løsning, sier Frode André Svendsen, Head of Direct Sales Large Account i GlobalConnect.

 

– Bilbransjen er i rivende utvikling og for å møte fremtidens utfordringer er det viktig for oss å ha en moderne digital infrastruktur. GlobalConnect har over lang tid vært en god og fremoverlent samarbeidspartner som har utfordret oss på moderne løsninger. Når vi nå går over på neste generasjons nettverk, er det noe både ansatte og brukere vil legge merke til, sier Cathrine Klouman, Chief Digital Officer (CDO) i Møller Mobility Group

Cathrine Klouman, CDO i Møller Mobility Group

 

Prosjektet av Managed LAN & WiFi til Møller Mobility Groups 145 lokasjoner er godt i gang, og GlobalConnect regner med å ha koblet opp alle kontorene i starten av 2024.

Vil du vite mer om våre tjenester?

Våre eksperter står klare til å hjelpe deg. Fyll ut kontaktskjemaet under så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.