Privat Bedrift Borettslag

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Presse / Jeanette Small ansatt som leder for nysalg storkunder i GlobalConnect

GlobalConnect har ansatt Jeanette Louise Small som leder for nysalg i storkundesegmentet. Small tiltrådte før påske, og er allerede godt i gang.

Jeanette Louise Small i GlobalConnects kontor på Fornebu

 

GlobalConnect har ambisiøse salgsmål for det kommende året, og Jeanette Small har fått oppdraget å lede jaken på flere store kunder for nettverksselskapet. På kundelisten står fra før av blant annet Power, Skatteetaten, Viken fylkeskommune og Nordic Choice Hotels.

 

– Jeanette har en spennende bakgrunn fra finans, IT og salg fra internasjonale selskaper som Oljefondet, Microsoft og Tietoevry. Med sin brede erfaring og gode energi er vi sikre på at Jeanette er et knallbra tilskudd til teamet, sier Frode André Svendsen, Head of Direct Sales Large Account i GlobalConnect.

 

Fra Oljefondet til GlobalConnect

Jeanette kommer fra Tietoevry hvor hun i seneste stilling var ansatt som Senior Sales Executive. Fokuset var å bygge nye kunder innenfor ERP og spesielt innenfor satsningsområdet Microsoft ERP, hvor området endte med dobbel vekst under pandemien.

 

Som Head of Sales Operations and Bid Support i Tietoevry bidro Small til å bygge opp salgsstøtte på tvers av landegrenser og effektivisere salgsprosesser. Som leder for Emerging Tech grunnla hun Tietoevrys første avdeling hvor de solgte og leverte kognitive konsepter.

 

– Jeg har fått en veldig hyggelig velkomst i GlobalConnect. Jeg er utrolig glad og stolt over å bli en del av et så spennende og fremtidsrettet selskap, og jeg gleder meg til å bistå med det jeg har av erfaring og nettverk for å gjøre reisen enda mer moro, sier Jeanette Small, Head of Executive Sales i storkundesegmentet i GlobalConnect.

 

En av Smalls første oppgaver blir å utvide salgsteamet som sammen skal jakte nye storkunder til GlobalConnect.

 

– I første omgang trenger jeg tre-fire nye huntere som skal jobbe mot virkelige store kunder. Vi leverer til samfunnskritiske kunder i Norden, og det er flere store, komplekse virksomheter med behov for gode og fremtidsrettede løsninger som vil dra nytte av vår industrialiserte forvaltningsrigg med høy kvalitet, robusthet og sikkerhet. Det vi leter etter nå er initiativtagere, litt seniore personer som kommuniserer like godt med toppsjefer og IT-direktører som innkjøpere og nettverksarkitekter. Vi etablerer langsiktige partnerskap, der vi sammen løser kundenes nettverksutfordringer og bygger fremtidig vekst. Du må forstå kundes forretning, for slik å kunne løse kundens behov. Her trenger vi gode kreative hoder til å bli del av et langsiktig og fremoverlent kundeteam. Selv gleder jeg meg til hver mandag for å møte kollegaer og kunder. Det gir ekstra god energi å kunne bidra til samfunnskritiske løsninger gjennom morgendagens teknologi, sier Small. Dersom du har lyst til å være med på ferden videre, er det bare å sende Jeanette en e-post

 

GlobalConnect signerte nylig en utvidet avtale med Norsk Medisenaldepot, som dekker 375 apoteker i hele Norge, og flere nye avtaler ligger i pipeline forselskapet.

 

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.