Privat Bedrift Borettslag

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Nyheter / ARK Bokhandel velger GlobalConnect

ARK Bokhandel digitaliserer virksomheten og legger ut på en ny etappe med GlobalConnect som leverandør av all datakommunikasjon.

– Vi har foretatt en grundig vurdering av markedet og ulike tilbydere. Etter flere forhandlingsrunder kom vi fram til at GlobalConnect hadde det beste tilbudet i en samlet vurdering av tjenestekvalitet, kompetanse, leveranseevne og pris, sier Mads Peder Solem, direktør for forretningsutvikling og økonomi i ARK Bokhandel.

ARK Bokhandel har inngått avtale med GlobalConnect om leveranse av nær 150 fiberforbindelser med tilhørende service- og tjenesteleveranser. Avtalen innebærer at GlobalConnect vil stå for 100 prosent av datakommunikasjonen i ARK Bokhandel.

– ARK Bokhandel er på en digitaliseringsreise, og vi er svært glade for at vi får være med på dette løpet. En grunnleggende, velfungerende og sikker infrastruktur er avgjørende for å dra fordel av den utviklingen som skjer på det digitale tjenesteområdet. Med en god infrastruktur vil ARK få en lavere risiko og mulighet for større gevinster i bruk av skybaserte løsninger, sier Martin Lippert, CEO i GlobalConnect.

ARK Bokhandel AS er en norsk bokhandelkjede eid av Gyldendal ASA. Kjeden består av 144 butikker fra Alta i nord til Kristiansand i sør, samt nettbutikkbutikken, ark.no. Kjeden har over 1200 ansatte.

Om GlobalConnect

GlobalConnect er et ledende tech- og telecomselskap i Nord-Europa. Konsernet leverer helhetlige kommunikasjonsløsninger fra jord til sky. Løsningene er basert på egen infrastruktur bestående av et 42.000 kilometer langt fibernettverk og 18.000 kvadratmeter datasenter.

GlobalConnect har over 24.000 bedriftskunder og dekker alle sektorer – fra små og mellomstore bedrifter til offentlig sektor og multinasjonale selskaper. I Norge har GlobalConnect også 83.000 privatkunder gjennom den heleide merkevaren Homenet.

Med EQT Infrastructure som eier, har GlobalConnect lansert en ambisiøs vekststrategi, som inkluderer investeringer i ny infrastruktur, lagring og oursourcing, samhandlingsløsninger, intelligent automatisering og sikkerhetsløsninger.

GlobalConnect har over 1000 ansatte og hadde en omsetning på ca. NOK 3,3 milliarder i 2018.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.