Privat Bedrift Borettslag

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Nyheter / Utvidet feilretting til SmartFiber-kunder

GlobalConnect har i lengre tid tilbudt utvidet feilretting til sine største kunder, som blant annet store butikkjeder med mer enn 100 lokasjoner. Nå tilbys samme utvidede service også til små og mellomstore bedrifter med SmartFiber.

Utvidet feilretting innebærer at GlobalConnect garanterer å respondere på eventuelle feil med nettilgangen hos kunden innen 30 minutter på alle hverdager mellom klokken 7 på morgenen og klokken 18 på ettermiddagen. I mange tilfeller oppdager GlobalConnect feilen før kunden selv har hatt mulighet til å respondere. Ved feil kontakter GlobalConnects servicemedarbeidere kundens kontaktperson direkte samt melder feilen via kundeportalen.

– Vi ønsker å alltid gi det best mulige tilbudet til alle våre kunder, og vi oppdaget at denne tjenesten – som tidligere bare var tilgjengelig for våre største kunder i enterprise-segmentet – ble satt enormt stor pris på. Etter hvert som vi har videreutviklet og optimalisert våre rutiner og prosesser, så vi at vi også kunne tilby denne utvidede servicen også til SmartFiber-kundene, sier Kirsti Anne Voldnes, Head of Delivery & Service Management i GlobalConnect.

Nylig kunne GlobalConnect melde at mer enn en tredjedel av norske bedrifter opplever det som kritisk for forretningen om nettet blir borte i mer enn én time.

– Fungerende internett på arbeidsplassen er for de aller fleste virksomheter i dag helt essensielt. Da er det ekstremt viktig at våre kunder kan stole på at eventuelle feil rettes så fort som overhodet mulig, slik at ikke kundene opplever lengre stans i driften. Det er ikke lett å levere over forventninger  med en tjeneste som bare skal virke, men vi tror at med utvidet og proaktiv feilretting vil gi kundene våre det lille ekstra, sier Voldnes.

Utvidet feilretting blir fra 1. februar en del av standardproduktet, uten ekstra kostnad, for GlobalConnects kunder med SmartFiber installert.

Vil du vite mer om SmartFiber eller andre tjenester fra GlobalConnect?

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.