Privat Bedrift Borettslag

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Pincho Nation

Pincho Nation – der digitale løsninger er på menyen

Pincho Nation er en appbasert restaurantkjede der gjestene booker bord, bestiller mat og betaler gjennom appen. Kjeden startet i Sverige i 2012 og har vokst raskt gjennom franchise til mer enn 70 restauranter i Sverige, Danmark, Finland og Norge. I Norge har kjeden to restauranter i Oslo og en i Porsgrunn, og ser for tiden på flere etableringsmuligheter, blant annet i Trondheim, Bergen, Kristiansand og Stavanger. Restaurantkjeden er kjent for sin ekstravagante innredning, fargerike drinker og et godt utvalg av småretter fra hele verden.

GlobalConnect leverer SmartConnect til Pincho Nation som gjør det mulig for kjeden å koble sammen alle restaurantene, og samtidig ha sentral kontroll på hele nettet helt ned til app-nivå. Oppkoblingen med restaurantene skjer primært via fiber, og har backup med 4G slik at restaurantene aldri er uten nett. I tillegg skal GlobalConnect levere en fullt ut managed løsning for LAN og WiFi som gir kjeden et stabilt og sikkert nettverk med kontinuerlig overvåkning.

– Vi er veldig glade for å ha med GlobalConnect som partner når vi nå skal ekspandere vår virksomhet i Norden og videre ut i verden. Vi som ligger helt i front når det gjelder digitalisering av restaurantbransjen, setter naturlig nok høye krav til et godt nett og mulighet for raskt å få hjelp og støtte til våre restauranter. Medarbeiderne der ute er på plass for å gi våre gjester en god matopplevelse, ikke surre med routere og wifi, sier Ronnie Persson, IT-sjef i Pincho Nation.

 

Andre selskaper innen hotell- og restaurant som allerede benytter seg av tilsvarende tjenester fra  GlobalConnect inkluderer blant andre Nordic Choice Hotels, Egon og McDonalds.

Vil du vite mer om våre tjenester til hotell- og restaurantbransjen?

Våre eksperter står klare til å hjelpe deg. Ring oss på telefon 38 99 01 18 eller fyll ut kontaktskjemaet under så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.