Privat Bedrift Borettslag

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Franzefoss

Franzefoss unngår sand i det digitale maskineriet med GlobalConnect

Franzefoss er et familieeid selskap, etablert i 1919, som driver stort innen pukk og grus, avfallshåndtering og gjenvinning gjennom datterselskapene Franzefoss Pukk og Franzefoss Gjenvinning AS.  Med mål og ambisjoner om å bidra til en bærekraftig utvikling har Franzefoss et viktig samfunnsansvar. Franzefoss Utvikling AS videreutvikler og forvalter konsernets eiendommer, og Franzefossbyen AS jobber for å utvikle industriområdet på Franzefoss i Bærum til boliger og næringsformål.

Med mer enn 480 ansatte fordelt på et 30-talls anlegg over hele Norge, og en egen nettbutikk for pukk og grus, er et sikkert og velfungerende nettverkt helt essensielt. Siden 2021 har selskapet fått levert SD-WAN og Managed LAN fra GlobalConnect. Som en del av tjenesteleveransen får Franzefoss også fullverdige sikkerhetstjenester som gjør selskapet bedre rustet til å håndtere dagens og fremtidens sikkerhetstrusler. Ny nettverksinfrastruktur gjør det mulig for Franzefoss å utvikle og etablere nye tjenester.

Samler alt med SmartConnect

Managed LAN er en total nettverksløsning, som inkluderer både lokalt nett og et trådløst nettverk med høy ytelse. Sammen med fremtidsrettet nettverksteknologi som SD-WAN, oppkobling til skytjenester og aksess til fiber, tar GlobalConnect et helhetsansvar for planlegging, installasjon, drift og vedlikehold, som gjør at Franzefoss kan redusere tiden de bruker på administrasjon av IT. GlobalConnect vil ha døgnkontinuerlig overvåkning av nettverket, inkludert proaktiv feilsøking og support. Ved å samle disse tjeneste med SmartConnect får Franzefoss en fleksibel løsning som gir forutsigbarhet både hva gjelder kostnader, ytelse, stabilitet og sikkerhet.

“Med SmartConnect fra GlobalConnect har vi fått en betydelig oppgradering av vårt nettverk, hvor vi får en moderne og fremtidsrettet løsning som gir oss den stabilitet, sikkerhet og ytelse som vi trenger på våre anlegg for å ta ytterligere skritt fremover”, sier Per Christian Holmberg, IT- og Digitaliseringssjef i Franzefoss.

Vil du vite mer om SmartConnect og hvordan GlobalConnect kan hjelpe deg med dine nettverksbehov?

Fyll i skjemaet under, så tar vi kontakt

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.