Privat Bedrift Borettslag

Du er nå på bedriftsiden. Er du privatkunde? Bytt til Privat (tidligere HomeNet)

Ark bokhandel

ARK Bokhandel – tilgjengeliggjør bøker i butikk, på nett og mobil.

ARK er Norges største bokhandelkjede, og har som visjon å være førstevalget ved kjøp av bøker, gaver og underholdning for hele familien. ARK har som ambisjon å gjøre bøker enda mer tilgjengelig i butikk, på nett og mobil. Da må bokhandlerkjeden velge velfungerende digital infrastruktur fra øverste hylle. 

ARK Bokhandel AS er en norsk bokhandelkjede eid av Gyldendal ASA. Kjeden består av 144 butikker fra Alta i nord til Kristiansand i sør, samt nettbutikkbutikken, ark.no. Kjeden har over 1200 ansatte.

Da bokhandlerkjeden skulle oppdatere sin digitale infrastruktur i butikkene, gjorde selskapet en grundig vurdering av markedet og ulike tilbydere. Etter flere forhandlingsrunder kom ARK fram til at GlobalConnect hadde det beste tilbudet i en samlet vurdering av tjenestekvalitet, kompetanse, leveranseevne og pris, og inngikk i 2019 en totalavtale med GlobalConnect om leveranse av nær 150 fiberforbindelser med tilhørende service- og tjenesteleveranser. Avtalen innebærer at GlobalConnect vil stå for 100 prosent av datakommunikasjonen i ARK Bokhandel.

ARK Bokhandel fortsetter sin digitaliseringsreise, der en grunnleggende, velfungerende og sikker infrastruktur er avgjørende for å dra fordel av den utviklingen som skjer på det digitale tjenesteområdet.

Med en god infrastruktur vil ARK få en lavere risiko og mulighet for større gevinster i bruk av skybaserte løsninger.

 

Vil du vite mer om våre tjenester?

Våre eksperter står klare til å hjelpe deg. Ring oss på telefon 38 99 01 18 eller fyll ut kontaktskjemaet under så kontakter vi deg så snart som mulig.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er markedets raskeste internettforbindelse. Sjekk om din bedrift også kan få alle fordelene med lynrask fiber.